A+C ARQUITECTURA I CIUTAT

A+C és l'eina, oberta a tothom, de relació i de difusió del TALLER ARQUITECTURA I CIUTAT, de l'ESCOLA D'ARQUITECTURA DEL VALLÈS-BarcelonaTECH.

LLIÇONS SOBRE BARCELONA: UN CICLE DE CONFERÈNCIES A L’ATENEU

A+C  ARQUITECTURA I CIUTAT

Acaba d’anunciar-se un cicle interessant de conferències a l’Ateneu Barcelonès, organitzat per l’associació d’arquitectes AxA, Arquitectes per l’Arquitectura.
 

El cicle Lliçons sobre Barcelona es planteja com a homenatge a Manuel de Solà-Morales (+27.11.2012), professional i professor reconegut internacionalment. Es basa en el seu llibre Ten lessons on Barcelona, premi Ciutat de Barcelona 1985. S’intentaran posar al dia els termes més rellevants de l’urbanisme de la ciutat tractats en aquell llibre, i desenvolupats sota el punt de vista de la transversalitat que donaran especialistes de diferents camps.

El director i moderador del cicle serà Lluís Domènech, President d’AxA. El format serà el d’una taula rodona a desenvolupar entre els participants, durant 1h 30’. Les 4 sessions seran les següents:

La modernitat de la ciutat antiga
4 abril de 2013, 19h.
Amb Oriol Bohigas, arquitecte AxA; Albert Garcia-Espuche, historiador; Enric Serra, arquitecte; Josep Maria Carreras, economista; i Itziar González, arquitecta.

L’Eixample, gresol i centre de Barcelona
18 d’abril de 2013, 19h.
Amb Miquel Corominas, arquitecte; Borja de Riquer, historiador; Zaida Muxí, arquitecta; i Joan Majó, president del Cercle pel Coneixement i ex-ministre.

Un pas més respecte de les dues orelles de Barcelona (Ciutadella – Montjuïc)
23 de maig de 2013, 19h.
Amb Maria Rubert de Ventós, arquitecta; Josep Parcerisa, urbanista; Salvador Rueda, Director de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona; i F. Magrinyà, Professor del Departament d’Infraestructura del Transport i del Territori de l’UPC.

Barcelona: metròpoli expansiva o indecisió metropolitana
13 de juny de 2013, 19h.
Amb Joan Busquets, arquitecte; Juli  Esteban, arquitecte; Joan Trullén, Vicepresident de planificació estratègica. Àrea metropolitana de Barcelona; Jordi Borja, geògraf-urbanista, Francesc Muñoz, Director de l’Observatori de la Urbanització de la UAB; i Vicente Guallart, arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona.

Deixa un comentari

Information

This entry was posted on Març 22, 2013 by in Uncategorized.

Navegació